Wat vindt u lekker?

Wat is er allemaal mogelijk?

Om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot smaakjes, vullingen en afwerking zet ik een aantal optie`s voor u op een rij.

Basis voor de taart, het is mogelijk om aan het beslag een smaakje of ingredient toe te voegen;

  • Biscuit
  • Chocolade biscuit.

Botercreme wordt gebruikt zowel tussen de verschillende lagen van de taart, maar ook in of op de cupcakes. Er kunnen diverse smaken worden toegevoegd, er volgen een aantal mogelijkheden om u een idee te geven. Ideaal om een taart buiten de koelkast te bewaren;

Vullingen:
• Aardbeien crème met aardbeien jam.
• Vanille crème met jam naar keuze.
• Passievruchten crème.
• Cookie crème.
• Ananas crème.
• Mandarijn crème.

Andere smaken in overleg. Dit zijn enkele voorbeelden

Nieuw;

Chocoladebiscuit met butterscotch siroop en slagroomcreme.

Luxe vullingen €1.50 extra:
• Vanille crème met aardbeien, bosvruchten of kersen vlaaivulling.
• Karamel crème met stukjes fudge.
• Hazelnoot crème met krokant nootjes.
• Ananas crème met stukjes ananas.
• Mandarijn crème met stukjes mandarijn.
• Chocolade crème / witte chocolade crème.
• Frambozen crème met frambozen.

Nieuw:

Snickers - slagroom creme.

Afwerking;

  • Fondant.
  • Icing

Cupcakes;

De cupcakes kunnen op diverse wijzen opgemaakt worden;

  • Botercreme en/of
  • Fondant

Ook hier kan men er voor kiezen om de cakejes te vullen of een extra smaak toe te voegen!

 

 

Smakelijk!